Răspuns :
Explicație pas cu pas:
1. Le am luat pe rand pentru ca se egalează cu 0 și se poate
2. Fiecare paranteza se face cu delta astfel delta este 0, asa ca exista un singur x și un singur y
❤️Spor
(x+3)²+(y-2)²=0
(x+3)²=0
|x+3|=x+3
x+3=0
x+3=0
x=0-3
x=-3
(y-2)²=0
|y-2|=y-2
y-2=0
y=0+2
y=2
V: (-3+3)²+(2-2)²= 0²+0²=0+0=0=> Relația (x+3)²+(y-2)²=0 este adevărata.
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.