Răspuns :
7x9=63
9×7=63 ATUNCI +3 care este restul ne da 66
66÷7=9r3
66÷9 =7r3
Răspuns:
66
Explicație pas cu pas:
a : 7 = c1 rest 3 , rezulta ca a = 7 x c1 + 3
a : 9 = c2 rest 5 , rezulta ca a = 9 x c2 + 3
egalam relatiile
7 x c1 + 3 = 9 x c2 + 3 / -3
7 x c1 = 9x c2 rezulta ca
c1 = 9 și c2 = 7
a = 7 x c1 + 3
a = 7 x 9 + 3
a = 66
sau
a = 9 x c2 + 3
a = 9 x 7 + 3
a = 66
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.