Răspuns :
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
x+y-z=a-b
x+z-y=b-c
y+z-x=c-a
Adunam parte cu parte aceste 3 egalitati
x+y-z+x+z-y+y+z-x=a-b+b-c+c-a, ⇒x+y+z=0 ctd
Răspuns:
x+y-z=a-b ,x+z-y=b-c ,y+z+x+z-y+y+z-x=a-b+b-c+c-a , x+y+z=0
Explicație pas cu pas:
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.