👤

3×(2x+1)-4(x+3=5-2(2x+1)​

Răspuns :

3×(2x + 1) - 4×(x + 3) = 5 - 2 × (2x+1)

6x + 3 - 4x - 12 = 5 - 4x - 2

2x + 4x = 3 - 3 + 12

6x = 12

x = 12 : 6

x = 2

Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.


Wix Learning: Alte intrebari