Răspuns :
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
9^43 - 9^42 - 9^41 = 9^41 (9^2 - 9 - 1) = 9^41 (81 - 9 - 1) = 71*9^41 = 71*3^82
Răspuns:
9⁴³-9⁴²-9¹=9⁴¹(9²-9¹-1)=9⁴¹(81-9-1)=71·9⁴¹=71·3⁸²
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.