Răspuns :
[tex] \sqrt{83} + 7 - 9 + \sqrt{83} \\ = 2 \sqrt{83} - 2 \\ = 2( \sqrt{83} - 1)[/tex]
Răspuns:
[tex]2(\sqrt{83}-1)[/tex]
Explicație pas cu pas:
[tex]\sqrt{83}+7-9+\sqrt{83}=2\sqrt{83}-2[/tex] = [tex]2(\sqrt{83}-1)[/tex]
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.