Răspuns :
Explicație pas cu pas:
x³ = ( 15² + 35 ) : 52 + ( 3 · 2² )² - ( 5 + 1³ ) · 4
x³ = ( 225 + 35 ) : 52 + ( 3 · 4 )² - ( 5 + 1 ) · 4
x³ = 260 : 52 + 12² - 6 · 4
x³ = 5 + 144 - 24
x³ = 149 - 24
x³ = 125
x³ = 5³
x = 5
x³=(15²+35):52+(3×2²)²-(5+1³)×4=
x³=(225+35):52+(3×4)²-(5+1)×4=
x³=260÷52+12²-6×4=
x³=5+144-24=
x³=125
x³=5³
x=5
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.