Răspuns :
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
2^29+2^27-2^26=9×4^13
2^26×(2³+2-1)=2^26×9=(2²)^13×9=4^13×9
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
2²⁹+2²⁷-2²⁶=9*4¹³
2²⁶*(2³+2-2⁰)=9*(2²)¹³
2²⁶*(8+2-1)=9*2²⁶
2²⁶*9=9*2²⁶
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.