Răspuns :
Răspuns:
n=[3^3 + 3^9•(4-1) : (3^2)^4 - 1] : (5^6)^4 : 5^23
n=(3^3 + 3^10 : 3^8 - 1) : 5
n=(3^3 + 3^2 - 1) : 5
n=(27+9-1):5
n=35:5
n=7
7:2=3 rest 1
3:2=1 rest 1
1:2=0 rest 1 => 111
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
n = [3³ + ( 3⁹ x 4 - 3⁹) : 9⁴ - 3⁰] : [ ( 5x 5² x 5³ )⁴ : 5²³]
n = [ 27 + 3⁹ x ( 4 - 1 ) : (3²)⁴ - 1 ] : [ ( 5¹⁺²⁺³)⁴ : 5²³]
n = ( 27 + 3⁹⁺¹ : 3²ˣ⁴ - 1 ) : ( 5⁶ˣ⁴⁻²³)
n = ( 27 + 3¹⁰⁻⁸ - 1 ) : ( 5¹)
n = ( 27 + 9 - 1 ) : 5
n = 35 : 5
n = 7
n = 2² + 2¹ + 2⁰
_________________
7 : 2 = 3 rest 1
3 : 2 = 1 rest 1
1 : 2 = 0 rest 1
7₍₂₎ = 111
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.