Răspuns :
Răspuns:
3
Explicație pas cu pas:
3+{4 * [ 2+ ( 6 + a ) : 3 ] - 17 } = 24
7 * { 4 * [ 2 + ( 6 + a ) : 3 ] -17 } = 21
4 * [ 2 + ( 6 + a ) : 3 ] -17 = 3
4* [ 2 + ( 6 + a ) : 3 ] = 20
2+ ( 6 + a ) : 3 = 5
( 6 + a ) : 3 =3
6 + a = 9
a = 3
Răspuns:
3+{4×[2+(6+a):3]-17}×7=24
3+{4×[2+(6+a):3]-17}=24×7
3+{4×[2+(6+a):3]-17}=294
4×[2+(6+a):3]-17=294-3
4×[2+(6+a):3]-17=291
4×[2+(6+a):3]=291+17
4×[2+(6+a):3]=308
2+(6+a):3=308:4
2+(6+a):3=77
(6+a):3=77-2
(6+a):3=75
6+a=75×3
6+a= 225
a=225-6
a=219
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.