Răspuns :
Răspuns:
Explicație pas cu pas:.....................................
2^n+2^(n+2)+2^(n+1)=56
2^n(1 + 2^2 + 2^1) = 56
2^n(1 + 4 + 2) = 56
7×2^n = 56
2^n = 8
2^n = 2^3
n = 3
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.