Răspuns :
Nu cred că trebuia calculat tot...dar cum urăsc matematica...nu mi-a stricat :)
Raspuns:
[tex] {5}^{11} - {5}^{10} = {5}^{10} (5 - 1) = {5}^{10} \times 4 = ({5}^{5} ) ^{2} \times {2}^{2} = ( {5}^{5} \times 2) {}^{2} [/tex]
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.