Răspuns :
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
Aplicam descompunerea in factori a diferentei de patrate, dupa formula
a^2 - b^2 = (a-b)(a+b).
Metoda 1:
2^6 - 6^2 =
(2^3 - 6)(2^3 + 6) =
(8-6)(8+6) =
2 x 14 =
28.
Sau metoda a 2-a in
poza alaturata.
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.