Răspuns :
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
a) 25^37 = (5^2)^37 = (5^37)^2
b) 4^75 = (2^2)^75 = (2^75)^2
c) 625^7 = (25^2)^7 = (25^7)^2
d) 9^27 = (3^2)^27 = (3^27)^2
e) 32^19 : 2^19 = (32 : 2)^19 = 16^19 = (4^2)^19 = (4^19)^2
Răspuns:
a) (5^17)^2; b) (2^75)^2 ; c)(3^27)^2 ;; (32:2)^19=16^19=(4^19)^2
Explicație pas cu pas:
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.