Răspuns :
................................................................
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
a) 2√3×4√2×3=8×3√2=24√2
b)2√3×(-√2)=-2×√6
c)-2√2×√2/12=-4/12=-1/3
d)(-2√3)×(-√3/2)=√3×√3=3
e)-4√3×√7=-4√21
f) 6√5×(-√5/30)=-6×5/30=-1
g)1 4/9×5√3(-12/5×5√2)×(-3√2/26)=13×5×(-12)×(-3)×√3×√2×√2/26×9=10√3
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.