Răspuns :
Explicație pas cu pas:
ab-ac=a(b-c)
a(b-c)=(V5+2)(2-V5)=(2+V5)(2-V5)=4-5=-1
Explicație pas cu pas:
b - c = 2 - √5
a = √5 + 2
ab - ac = a( b - c )
a( b - c ) = ( 2 - √5 )( √5 + 2 ) = 2² - ( √5 )² = 4 - 5 = - 1
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.