Răspuns :
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
25^2 - x^2 = 5^2
x^2 = 625 - 25 = 600
x1 = √600 = 10√6
x2 = - √600 = -10√6
Explicație pas cu pas:
25² - x² = 5²
625 - x² = 25
-x² = 25 - 625
-x² = -600
x² = 600
x = √600
x = 10√6
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.