👤

Efectuați: 3^21-3×(3^2×3^3)^4+7^0

Răspuns :

3^21 - 3*(3^2 * 3^3)^4 + 7^0 =

= 3^21 - 3*(3^5)^4 + 1 =

= 3^21 - 3*3^20 + 1 =

= 3^21 - 3^21 + 1 =

= 1

Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.


Wix Learning: Alte intrebari