Răspuns :
Explicație pas cu pas:
( - 0,( 3 ) )³ = ( - 3 / 9 )³ = ( - 1 / 3 )³ = -1 / 27
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
( - 0,(3))³ = ( - 1/3)³ = - 1³/3³ = - 1/27 = - 0,0(37)
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.