Răspuns :
Răspuns:
A fost foarte simplu!
Explicație pas cu pas:
Să nu mă raportați!
Răspuns:
[1+2×(6+6:3)-5];6=[1+2×(6+2)-5]:6=[1+2×8-5]:6=[1+16-5]:6=[17-5]:6=12:6=2 (Ce înmulțire deoparte ca nu ai avut decât 6:3= care este 3 ori cât ne da 6, 3×2=6 deci intra de 2 ori si a mai fost 2×8=16,si 12÷6=2(6×2=12 Da?
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.