Răspuns :
( 2^9 )^3 : ( 2^3 )^8 =
2^( 9 × 3 ) : ( 2^3 )^8 =
2^( 9 × 3 ) : 2^( 3 × 8 ) =
2^27 : 2^( 3 × 8 ) =
2^27 : 2^24 =
2^( 27 - 24 ) =
2^3
Răspuns:
8
Explicație pas cu pas:
[tex](2^{9})^{3}:(2^{3})^{8}[/tex]
[tex]2^{27}:2^{24}[/tex]
[tex]2^{3}=8[/tex]
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.