Răspuns :
Răspuns:
a)x+y=√3+2-√3=2
b)|x|-|y|=|√3|-|2-√3|=√3-(2-√3)=√3-2+√3=-2+2√3=2(-1+√3)
c)(x+y)×(x-y)=x^2-y^2=3-(4-4√3+3)=3-7+4√3=-4+4√3=4(-1+√3)
Răspuns:
x+y=√3+2-√3=2 ; b)√3-(2-√3)=√3-2+√3=2√3-2 ; x²-y²=3-7+4√3=4√3-4
Explicație pas cu pas:
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.