Răspuns :
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
8*6√6 - 3*4√6 + 3√6 - 2*5√6 + 10√6 = 48√6 - 12√6 + 3√6 - 10√6 + 10√6 = √6 (48 - 12 + 3 - 10 + 10) = 39√6
______
216 = 36*6; √216 = √36*6 = 6√6
96 = 16*6; √96 = √16*6 = 4√6
54 = 9*6; √54 = 3√6
150 = 25*6; √150 = 5√6
600 = 100*6; √600 = 10√6
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.