Răspuns :
A) 2^13*3^13=(2*3)^13=6^13
B)4^11*5^11=(4*5)^11=20^11
C)7^27*9^27=(7*9)^27=63^27
D)3^75*4^75*5^75=(3*4*5)^75=(12*5)^75=60^75
E)32^41*2^41=(31*2)^41=62^41
F)8^73*5^73*2^73=(8*5*2)^73=(40*2)^73=80^73
Răspuns:
A) 2^13*3^13=(2*3)^13=6^13
B) 4^11*5^11=(4*5)^11=20^11
C) 7^27*9^27=(7*9)^27=63^27
D) 3^75*4^75*5^75=(3*4*5)^75=60^75
E) 32^41*2^41=(32*2)^41=64^41
F) 8^73*5^73*2^73=(8*5*2)^73=80^73
Explicație pas cu pas:
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.