Răspuns :
125 ^ 6 : 25 ^ 4 × ( 5 ^ 3 ) ^ 11 =
( 5 ^ 3 ) ^ 6 : ( 5 ^ 2 ) ^ 4 × 5 ^ ( 3 × 11 ) =
5 ^ 18 : 5 ^ 8 × 5 ^ 33 =
5 ^ 10 × 5 ^ 33 =
5 ^ ( 10 + 33 ) = 5 ^ 43
125^6 : 25^4 x (5^3)^11 =
= (5^3)^6 : (5^2)^4 x 5^33 =
= 5^18 : 5^8 x 5^33 =
= 5^10 x 5^33 =
= 5^43
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.