Răspuns :
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
f) U(7²⁰¹¹)=U(7⁴ˣ⁵⁰²⁺³)=U(7³)=3
g) U(3²⁰¹¹+4²⁰¹¹)=U(U(3²⁰¹¹)+U(4²⁰¹¹))=U(U(3³)+U(4))=U(7+4)=U(11)=1
h) U(7²⁰⁰³+8²⁰⁰⁷+9²⁰¹¹)=U(U(7²⁰⁰³)+U(8²⁰⁰⁷)+U(9²⁰¹¹)=U(U(7⁴ˣ⁵⁰⁰⁺³)+U(8⁴ˣ⁵⁰¹⁺³)+U(9⁴ˣ⁵⁰²⁺³))=U(U(7³)+U(8³)+U(9³))=U(3+2+9)=U(14)=4
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.