Răspuns :
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
a)
2n/(n + 3) = 1
2n = n + 3
2n - n = 3
n = 3
______________
(2n + 1)/(n + 4) < 1
2n + 1 < n + 4
2n - n < 4 - 1
n < 3
n = {0, 1, 2}
_______________
(n + 13)/(3n + 1) > 1
n + 13 > 3n + 1
3n - n < 13 - 1
2n < 12
n < 6
n = {0, 1, 2, 3, 4, 5}
Răspuns:
2n=n+3; 2n-n=3; n=3 ; 2n+1<n+4 ;2n-n<4-1 ; n<3 {0;1;2} 3n+1<n+13 3n-n<13-1 ; 2n<12; n<6 ; {0;1;2;3;4;5}
Explicație pas cu pas:
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.