Răspuns :
Răspuns:
a(b-c) = 91 - a => 7(b-c) = 84
b-c = 84/7 = 12
Explicație pas cu pas:
Răspuns:
a(b-c)+a=91
7(b-c)=91-a
7(b-c)=91-7
b-c=84/7
b-c=12
b-c=90/7
Explicație pas cu pas:
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.