Răspuns :
Răspuns:
31
Explicație pas cu pas:
x·y-x·z=217, y-z=7, x=?
x·y-x·z=217, ⇒ x·( y-z)=217, ⇒x·7=217, ⇒x=217:7=31
Explicație pas cu pas:
b)x*(y-z)=217
7x=217
x=217÷7
x=31
d)x(y+z)=837
31x=837
x=837÷31
x=27
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.