Răspuns :
Răspuns:
a) 4x+4y+4z =4(x+y+z)
b) 3x+3y-9z=3(x+y-3z)
c) 8x-4y-4z=4(2x-y-z)
d) 5x-10y+25z =5(x-2y+5z)
e) 7x+21y-56z =7(x+3y-8z)
f) 36x-9y+63z=9(4x-y+7z)
a)
4x + 4y + 4z = 4(x + y + z)
b)
3x + 3y - 9z = 3(x + y - 3z)
c)
8x - 4y - 4z = 4(2x - y - z)
d)
5x - 10y + 25z = 5(x - 2y + 5z)
e)
7x + 21y - 56z = 7(x + 3y - 8z)
f)
36x - 9y + 63z = 9(4x - y + 7z)
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.