Răspuns :
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
a = 3 si b + c = 5
________________
b + c - a = 5 - 3 = 2
______________
4( a + 1 ) + 3 ( a + 2 ) + 4 ( a - 1 ) = 39
= 4 × ( 3 + 1 ) + 3 × ( 3 + 2 ) + 4 × ( 3 - 1 ) =
= 4 × 4 + 3 × 5 + 4 × 2 =
= 16 + 15 + 8 =
= 39
_____________
2 a + 4 b + 4 c = 26
= 2 × 3 + 4 × ( b + c ) =
= 6 + 4 × 5 =
= 6 + 20 =
= 26
_____________________
a×b + a×c = a × ( b + c ) = 3 × 5 = 15
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.