Răspuns :
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
a = b + 36
a + b = (a - b)*35 + 34
a - b = 36
a + b = 36*35 + 34 = 1294
2a = 36 + 1294 = 1330
a = 1330 : 2 = 665
b = a - 36 = 665 - 36 = 629
Explicație pas cu pas:
a=36+b
(a+b):(a-b)=35 rest 34
teorema împărțirii cu rest
a-b=35(a+b)+34
înlocuim
a-b=35a+35b+34
36+b-b=35(36+b)+34
36=1240+35b+34
Si de aici calculezi
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.