=6 radical din 12 - 4radical din 3 +6 radical din 12+5radical din 3=(se simplifică 6radical din 12 cu 6 radical din 12 (se taie)) =-4radical 3+5radical din 3=1 radical din 3=radical din 3
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.