Răspuns :
Răspuns:
106
Explicație pas cu pas:
x=5
a+b=13 ⇒ b=13-a
3•x+7a+7•b=3•5+7a+7(13-a)=15+7a+91-7a=106
Răspuns:
3xX+7a+7b=
3x+7(a+b)=
3x5+13x7=
15+91=
106
Explicație pas cu pas:
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.