Răspuns :
[tex]\left(\frac{1}{2}\right)^{13} \cdot 4^{\frac{\sqrt{3} }{2} }\cdot \left(\frac{1}{8} \right)^{\sqrt{27} } \cdot 16^{3} = \\ = {2}^{ - 13} \cdot {2}^{2 \cdot \frac{ \sqrt{3} }{2} }\cdot {2}^{ - 3 \cdot \sqrt{27} }\cdot {2}^{4 \cdot 3} = \\ = {2}^{ - 13 + \sqrt{3} - 3 \cdot 3 \sqrt{ 3} + 12 } = \\ = {2}^{ - 1 - 8 \sqrt{3} } =\\ = \frac{1}{2^{ 1 +8 \sqrt{3} }}< 1[/tex]
B) corect.
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.