Răspuns :
-15+3=-12 deoarece in cazul acesta termenii se scad,rezultatul primind semnul numarului mai mare
spor la teme✨
-15+3 = -3·(5-1) = -3·4 = -12
-15+3 = -(15-3) = -12
-15+3 = 3-15 = -12
-15+3 = -15+(15-12) = 0-12 = -12
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.