Răspuns :
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
a)
ax-ay= a(x-y)
b)
3x-+3a-3b = 3 (x+a- b)
c)
5a+5b = 5(a+b)
d)
5ax-5x= 5x (a-1)
e)
4xy -8ay = 4y(x - 2a)
f)
2a+2b+2c = 2(a+b+c)
Succes !!
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.