Răspuns :
Daca nu se înțelege spune-mi sa rezolv din nou și să fac o poza mai calitativă
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
a=√2+√3
b=1 / (√3+√2)
√2+√3 > 1 ⇒ a= (1+ m) -unde m este un numar pozitiv
⇒a= numar supraunitar
1 / (√2+√3 ) < 1 ⇒b = 1/ (1+m)
⇒ b este un numar subunitar
⇒a > b
Succes !!
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.