Răspuns :
Răspuns:
-1≤2x+3≤1 | -3 ; -4≤2x≤-2 |:2 ; -2≤x≤-1 ;[-2;-1]
Explicație pas cu pas:
F = {x ∈ ℝ⏐ |2x+3| ≤ 1}
|2x+3| ≤ 1
⇔ -1 ≤ 2x+3 ≤ 1 ⏐-3
⇔ -4 ≤ 2x ≤ -2 ⏐:2
⇔ -2 ≤ x ≤ -1
⇒ F = [-2, -1]
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.