Răspuns :
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
3√14 + 5√14 - √14 = 7√14
3√14 + 5√14 - √14 = √14 (3 + 5 - 1) = √14 × 7 = 7√14
Răspuns:
8 radical 14 - radical 14 = 7 radical 14
Explicație pas cu pas : adunam sau scădem termenii din fata radicalului dacă sub radical este același număr la toți factorii Iar el rămâne neschimbat/același.
Succes!
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.