Răspuns :
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
99 × 11 + 13 × 11 - 112 =
11 × ( 99 + 13 ) - 112 =
11 × 112 - 112 =
112 × ( 11 - 1 ) =
112 × 10 = 1120
Răspuns:
99×11+13×11-112=11·(99+13)-112=11·112-112=112(11-1)=112·10=1120
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.