Răspuns :
Explicație pas cu pas:
a) A U B ={a,b,c} b) A n B ={ b} c) (A U B ) \ (A n B ) ={ a,c}
A = {a, b}
B = {b, c}
a)
A U B = {a, b, c}
b)
A ∩ B = {b}
c)
(A U B) \ (A ∩ B) = {a, b, c} \ {b} = {a, c}
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.