Răspuns :
Răspuns:
[tex]\sqrt{25^{2}-29^{2}} =\sqrt{(25-29)(25+29)} =\sqrt{-4*54} ~nu~are~sens,~negativ~sub~radical\\Daca~era~\sqrt{25^{2}*29^{2}} =\sqrt{25^{2}} *\sqrt{29^{2}}=25*29[/tex]
Explicație pas cu pas:
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.