Răspuns :
Răspuns:
ax-bx
a-b=89
x=756
il dam factor comun pe x
x(a-b)
756*89=67.284
H)a-b=89
x=756
__________
ax-bx =?
________
ax-bx= x*(a-b) (L-am dat pe x factor comun) = 756*89(am inlocuit)= 67.284
*- inseamna ori
Sper ca te-am ajutat!❤️
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.