Răspuns :
17×24+17×15-16×39=
=17×(24+15)-16×39=
=17×39-16×39=
=39×(17-16)=
=39×1=39
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
17 × 24 + 17 × 15 - 16 × 39 =
17 × (24 + 15) - 16 × 39 =
17 × 39 - 16 × 39 =
39 × (17 - 16) =
39 × 1 =
39
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.