Răspuns :
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
2b-2a+x = 45 ; a-b = 17 => b-a = -17
2b-2a+x = 2(b-a) +x = 2·(-17) + x = -34 +x
=> x-34 = 45 => x = 34+45 => x = 79
Răspuns:
2b-2a+x=45
2(b-a)+x=45
b-a=17=>b-a=-17
2·(-17)+x=45
x=45+34
x=79
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.