Răspuns :
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
A={1,2}, B={1,3,5} si C={1,4,5,6}
A ∩ (BUC) = {1, 2} ∩ {1, 3, 4, 5, 6} = {1}
(A-B) U (B-A) ={2} U {3, 5} = {2, 3, 5}
(A U B) - (A ∩ B) = {1, 2, 3, 5} - {1} = {2, 3, 5}
A ∩ B ∩ C = {1}
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.