Răspuns :
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
47+a=62, a=62-47=15
73-a=65-48
73-a=17, a=73-17=56
a-32=68-29, a-32=39, a=39+32=71
27+a=36+28
27+a=64, a=64-27=37
Explicație pas cu pas:
86-39+a=62=>47+a=62=>a=62-47=>a=15
73-a+48=65=>121-a=65=>-a=65-121=>-a=(-56)=>a=56
a-32+29=68=>a=68+32-29=>
a=71
27+a-28=36=>a-1=36=>a=36+1
=>a=37
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.