Răspuns :
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
√(27/49) = √27 / √49 = √(3×3×3) / √(7×7) = 3√3 / 7
[tex]\sqrt{\frac{27}{49} } =\sqrt{\frac{3^{3} }{7^{2}} } =\frac{3\sqrt{3} }{7}[/tex]
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.