Răspuns :
Explicație pas cu pas:
E(x)€(-infinit,+2] <=> E(x)<=2
=> 3x-1<=2 => 3x<=3 => x<=1 =>
x€(-infinit,+1]
Răspuns:
Pui conditia 3x-1≤2
3x≤2+1
3x≤3║:3
x≤1
x∈(-∞,1]
Explicație pas cu pas:
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.